Tel/Fax: +385-(0)20-471-199
GSM: +385-(0)98-344-511
E-mail: cavtat.adriana@gmail.com

Hrvatski English

Naslovnica

|

Program

|

Brodovi

|

Kontakt

|

Mapa

|

Saznajte više

|

Saznajte više

Ukoliko posjećujete Dubrovnik po prvi put, na ovim stranicama možete pronaći različite korisne informacije o Dubrovniku, njegovoj povijesti i okolici. Pogledajte nekoliko naših preporuka za druge aktivnosti koje možete istražiti za vrijeme svog boravka ili samo pregledajte galerije mjesta koje ćete uskoro posjetiti.

Cavtat

Cavtat is a beautiful little town located opposite Dubrovnik. It is filled with cultural heritage – from ancient to modern times. You can visit remains of the Roman empire, unique mausoleum of family Račić, birthplace of famous Croatian painter Vlaho Bukovac, local painting gallery and much more. Take a walk next to the yachts moored in the old port, have a swim on one of many beaches around the peninsulas or eat in one of many top restaurants in town.

Historically, Cavtat is much older and in some aspect even more ...

Discover Dubrovnik

Pregledajte našu galeriju staroga grada i saznajte što očekuje posjetitelje ili pogledajte neki od kratkih dokumentaraca Discover Dubrovnik o više ili manje poznatim činjenicama o Dubrovniku i njegovim atrakcijama.

Otkrijte kako su neki od dijelova grada dobili svoja imena, kako se točno zove glavni dubrovački most i mnogo više!

Otok Lokrum

Otok Lokrum je smješten ispred stare gradske jezgre Dubrovnik i jedno je od najpopularniji odredišta u dubrovačkom području. Zahvaljujući netaknutoj prirodi, predivnoj obali, botaničkom vrtu i povijesnim ostacima, takvu je titulu drži sasvim opravdano. Ustvari, prirodna bogatstva Lokruma su toliko lijepa i raznolika da je čitav otok zaštićen kao rezervat prirode.

Tokom duge dubrovačke povijesti, Lokrum je kao mjesto naseljavanja bio pomalo zanemarivan. Nikakvo naselje se nije izgradilo na otoku, usprkos njegovoj neposrednoj blizini kopnu. Jedine zgrade su one Benediktinskog samostana koje ...

Roditelj

Brod u našem logu je motorni jedrenjak Roditelj koji je bio dio naše flote gotovo 15 godina i pomogao nam izgraditi čitavu kompaniju. Kako je njegova povijest  mnogo duža od ovog malog dijela koji je uključivao Adrianu, ova je stranica posvećena ovome jedinstvenom brodu.

Roditelj je izgrađen 1907. godine u Piranu koji se danas nalazi u Sloveniji ali je tada to bila Austro-Ugarska. Počevši sa time, Roditelj je kroz svoju povijest promijenio mnogo vlasnika ali i zastava pod kojima  je plovio. Samo u dvadesetom stoljeću ih je promijenilo šest – zastave Austro-Ugarske, Italije, Kraljevine SHS, ...

Župa Dubrovačka

Preporučujemo

Na ovoj stranici možete pronaći nekoliko naših preporuka na području prehrane, smještaja i aktivnosti koje možete isprobati za vrijeme svojeg boravka. Za više detalja oko lokacija provjerite našu sekciju Mapa Na temelju naših dobrih iskustava i njihove dobre ponude možemo preporučiti:

Daily departures 2018

Copyright © Adriana Niko Miljas i sinovi d.o.o. Cavtat
Adriana Cavtat zadržava pravo izmjene i prilagodbe izleta vremenskim uvjetima i srugim situacijama bez prethodne najave