Tel/Fax: +385-(0)20-471-199
GSM: +385-(0)98-344-511
E-mail: cavtat.adriana@gmail.com

NASLOVNICA

IZLETI

BRODOVI

KONTAKT

MAPA

SAZNAJTE VIŠE

UVJETI KORIŠTENJA

Hrvatski English

SAZNAJTE VIŠE

Ukoliko posjećujete Dubrovnik po prvi put, na ovim stranicama možete pronaći različite korisne informacije o Dubrovniku, njegovoj povijesti i okolici. Pogledajte nekoliko naših preporuka za druge aktivnosti koje možete istražiti za vrijeme svog boravka ili samo pregledajte galerije mjesta koje ćete uskoro posjetiti.


Cavtat

Cavtat je predivno malo mjesto smješteno nasuprot Dubrovnika. Bogato je povijesnom baštinom i to od antičkih do modernih vremena. Možete posjetiti ostatke rimskih kuća koji su rasuti po poluotocima mjesta, jedinstveni mauzolej obitelji Račić, rodnu kuću poznatog hrvatskog slikara Vlaha Bukovca, mjesnu pinakoteku i još mnogo više. Prošećite pokraj jahti vezanih uz rivu u staroj luci, okupajte se na jednoj od mnogih gradskih plaža ili jedite u jednom od mnogih vrhunskih mjesnih restorana.


Otok Lokrum

Otok Lokrum je smješten ispred stare gradske jezgre Dubrovnik i jedno je od najpopularniji odredišta u dubrovačkom području. Zahvaljujući netaknutoj prirodi, predivnoj obali, botaničkom vrtu i povijesnim ostacima, takvu je titulu drži sasvim opravdano. Ustvari, prirodna bogatstva Lokruma su toliko lijepa i raznolika da je čitav otok zaštićen kao rezervat prirode.


Roditelj

Brod u našem logu je motorni jedrenjak Roditelj koji je bio dio naše flote gotovo 15 godina i pomogao nam izgraditi čitavu kompaniju. Kako je njegova povijest  mnogo duža od ovog malog dijela koji je uključivao Adrianu, ova je stranica posvećena ovome jedinstvenom brodu.


Preporučujemo

Na ovoj stranici možete pronaći nekoliko naših preporuka na području prehrane, smještaja i aktivnosti koje možete isprobati za vrijeme svojeg boravka. Za više detalja oko lokacija provjerite našu sekciju Mapa. Na temelju naših dobrih iskustava i njihove dobre ponude možemo preporučiti:

DUBROVNIK

19.0°C

Nedjelja, 24.03.2019.

Max. 

19.1°C

Min. 

9.5°C

PON 25.03.


16.7°C 14.2°C

UTO 26.03.


12.9°C 1.8°C

SRI 27.03.


14.4°C 8.5°C


Krstarenje Elafitskim otocima
(Kupite online)

Daily departures

Adriana Cavtat zadržava pravo izmjene i prilagodbe izleta vremenskim uvjetima i drugim situacijama bez prethodne najave

Copyright © Adriana Niko Miljas i sinovi d.o.o. Cavtat