Tel/Fax: +385-(0)20-471-199
GSM: +385-(0)98-344-511
E-mail: cavtat.adriana@gmail.com

Hrvatski English

Naslovnica

|

Program

|

Brodovi

|

Kontakt

|

Mapa

|

Saznajte više

|

Program

Sa našim različitim brodovima i kapacitetima, trudimo se ponuditi najatraktivniju ponudu prilagođenu zahtjevima turista koji posjećuju Dubrovnik. Naše se brodske linije i izleti prostiru po najljepšim dijelovima dubrovačkog područja i nude nezaboravan doživljaj svim našim putnicima.
Naš program je podijeljen u kategorije sa različitim destinacijama i trajanjem. Ovdje možete pronaći kratak pregled naše ponude sa linkovima sa daljnjim informacijama i opisima pojedinih događanja ili izleta.

Redovna brodska linija

Za vrijeme čitave turističke sezone (od travnja do studenog) Adriana održava redovnu brodsku liniju između starih gradskih jezgri Dubrovnika i Cavtata sa stajanjima i na adrianinom pristaništu ispred hotela Albatros (Cavtat). Linija povezuje i Plat, Mline i Srebreno. U sklopu dnevnih polazaka moguće je posjetiti i otoke Supetar i Lokrum. Kupiti se mogu jednosmjerne, povratne karte ili karte za razgledavanje čitave rivijere.

Elafiti

Posjetite tri najljepša otoka Elafitskog otočja sa našim atraktivnim drvenim brodovima s ručkom i pićem uključenim u cijenu. Otoci su puni povijesnih ostataka, lokalnih atrakcija i predivnih plaža za opuštanje.

Supetar

Otok Supetar je smješten u zaljevu Župe dubrovačke, ispred samog Cavtata i uz Mrkan i Bobaru pripada grupi Cavtatskih otoka. Ova grupica objedinjuje najjužnije hrvatske otoke. Supetar je od Dubrovnika udaljen samo pola sata vožnje brodom, dok je još i bliže Cavtatu, Platu i Mlinima.

Supetar je zahvaljujući svojem sjevernijem položaju dublje u zaljevu najzaštičeniji otok u grupi, te je gotovo ravan (najveća visina iznosi oko 8 metara). Nije trajno naseljen, poput ostalih Cavtatskih otoka. Zaštićen je kao dio posebnog ornitološkog rezervata još od 1975. godine zbog svoje važnosti kao ...

Dubrovnik panorama

Adrianin glassboat je smješten u starom portu dubrovačke stare gradske jezgre. Od tamo svakodnevno isplovljava na 50-minutne panorame ispod dubrovačkih zidina, oko otoka Lokruma i najjužnijeg predjela Dubrovnika, Zlatnog Potoka.

Za vrijeme vožnje, pruža se spektakularni pogled na stare dubrovačke zidine, od tvrđave Sveti Ivan pa do Bokara i Lovrijenca, te predjela Pile. Panorama zatim nastavlja oko legendarnog

Noćna vožnja

Uz svu raznoliku dnevnu ponudu, Dubrovnik ima mnogo za ponuditi i noću, ponekad i više nego danju. Kada gradom ne vladaju visoke temperature, mnoga događanja se mogu održati i na otvorenome.Upravo zbog toga je večer najbolje vrijeme za posjet staroj gradskoj jezgri. Brojni restorani poput Amoreta ili Lokande nude vrhunsku ponudu, neovisno preferirate li mesna ili riblja jela. Noću, Stradun – glavna ...

Vjenčanja

Jeste li znali kako je Dubrovnik, sa svojim jedinstvenim ugođajem i ljepotama, izabran među najromantičnije gradove u Europi? Sa rastućom ponudom prilagođenom parovima i ljepotama stare gradske jezgre, Dubrovnik konkurira čak i Veneciji i Parizu. Posjetite “biser Jadrana” i vidjeti ćete i zašto.
Dubrovnik je sa svojim okruženjem i posebno lijepim morem i otocima je postao prava hit destinacija za vjenčanja. Ovdje, u jednom od najljepših gradova na svijetu, snovi postaju stvarnost, a vjenčanja održana ovdje su uvijek jedinstvena i pamtljiva. Ukoliko planirate vjenčanje, i Vi možete biti među ...

Vatromet

Svakog ljeta, prestižni kulturni događaj održava se u Dubrovnik – Dubrovačke ljetne igre koje traju od 10. srpnja do 25. kolovoza. U ovo vrijeme, predstave i koncerti se održavaju diljem Dubrovnika i njegovih lokacija, a krema glumaca, redatelja i posjetitelja se slije u grad.
U sklopu svečanosti otvaranja 10. srpnja, održava se tradicionalan program ispred crkve sv. Vlaha iza kojeg slijedi spektakularan vatromet iznad starog grada. Kako se rakete lansiraju sa platformi usidrenih ispred plaže Banje, najspektakularniji pogled na vatromet se pruža sa mora.
Svake godine Adriana organizira ...

Iznajmljivanje brodova

Sve naše brodove je moguće unajmiti za private potrebe i zahtjeve. Različite veličine i kapaciteti naših brodova nam omogućavaju prilagođavanje Vašim upitima i idejama. Proteklih godina smo imali najmova različitih tipova po individualnim željama. Ovdje su navedeni neki od njih koji mogu prikazati naše sposobnosti, a možda pomoći da sa nama pronađete i Vaš najbolji način otkrivanja morskih ljepota oko Dubrovnika.

Daily departures 2018

Copyright © Adriana Niko Miljas i sinovi d.o.o. Cavtat
Adriana Cavtat zadržava pravo izmjene i prilagodbe izleta vremenskim uvjetima i srugim situacijama bez prethodne najave