Tel/Fax: +385-(0)20-471-199
GSM: +385-(0)98-344-511
E-mail: cavtat.adriana@gmail.com

NASLOVNICA

IZLETI

BRODOVI

KONTAKT

MAPA

SAZNAJTE VIŠE

UVJETI KORIŠTENJA

Hrvatski English

Vjenčanja

Jeste li znali kako je Dubrovnik, sa svojim jedinstvenim ugođajem i ljepotama, izabran među najromantičnije gradove u Europi? Sa rastućom ponudom prilagođenom parovima i ljepotama stare gradske jezgre, Dubrovnik konkurira čak i Veneciji i Parizu. Posjetite “biser Jadrana” i vidjeti ćete i zašto.

Dubrovnik je sa svojim okruženjem i posebno lijepim morem i otocima je postao prava hit destinacija za vjenčanja. Ovdje, u jednom od najljepših gradova na svijetu, snovi postaju stvarnost, a vjenčanja održana ovdje su uvijek jedinstvena i pamtljiva. Ukoliko planirate vjenčanje, i Vi možete biti među budućim parovima koji će proživjeti bajku otkrivanja čarobnog okruženja koje Dubrovnik nudi. Sa svojom poviješću i romantikom na svakom koraku, ovaj grad je već do sada ostvario mnoge snove.

Mnoge agencije za organiziranje vjenčanja djeluju na ovom području te dovode sve više klijenata iz cijeloga svijeta. Naš glavni partner u organizaciji je Dubrovnik Riviera Weddings. Mnogi od parova koji se vjenčavaju u crkvama, starim palačama, vilama ili drugim lokacijama po Dubrovniku su svom vjenčanju dodali i nezaboravnu vožnju brodom nakon ceremonije. Za takve vožnje oko stare gradske jezgre (ili za mjesto održavanja same ceremonije) često biraju naše drvene brodove “Gospe od Karmena” ili “Kupinova”. Iznajmljivanje nekog od naših glisera je također opcija za manje grupe – za transferiranje na lokaciju vjenčanja ili za panoramsku vožnju.
Također možemo organizirati i svečani ručak ili večeru na otoku Supetru koji osigurava intimu i privatnost za ceremoniju. Osoblje restorana može u suradnji sa klijentima i oragnizatorom prirediti kvalitetan meni po želji mladenaca.

Sretni i zadovoljni parovi iz čitavog svijeta naša su najbolja preporuka i ponos. Uvijek smo sretni kada nam se ukaže čast i odabere naše usluge za sudjelovanje u najvažnijem danu života mladih parova, a ukazano povjerenje se trudimo ne razočarati ni pod koju cijenu.

DUBROVNIK

18.0°C

Petak, 19.04.2019.

Max. 

18.3°C

Min. 

11.9°C

SUB 20.04.


19.6°C 13.2°C

NED 21.04.


17.3°C 13.0°C

PON 22.04.


16.7°C 13.1°C


Krstarenje Elafitskim otocima
(Kupite online)

Daily departures

Adriana Cavtat zadržava pravo izmjene i prilagodbe izleta vremenskim uvjetima i drugim situacijama bez prethodne najave

Copyright © Adriana Niko Miljas i sinovi d.o.o. Cavtat