Tel/Fax: +385-(0)20-471-199
GSM: +385-(0)98-344-511
E-mail: cavtat.adriana@gmail.com

NASLOVNICA

IZLETI

BRODOVI

KONTAKT

MAPA

SAZNAJTE VIŠE

UVJETI KORIŠTENJA

Hrvatski English

IZLETI

Sa našim različitim brodovima i kapacitetima, nudimo atraktivnu ponudu prilagođenu zahtjevima turista koji posjećuju Dubrovnik. Naše se brodske linije i izleti prostiru po najljepšim dijelovima dubrovačkog područja i nude nezaboravan doživljaj svim našim putnicima. Ovdje možete pronaći kratak pregled naše glavne ponude.


Redovna brodska linija (Kupite online)

Za vrijeme toplih mjeseci (od travnja do listopada), Adriana održava redovnu brodsku liniju između Cavtata i Dubrovnika sa stajanjima u Mlinima, Srebrenom i Platu u Župi dubrovačkoj. Naši brodovi polaze direktno za starogradsku luku, vodeći Vas direktno do najznačajnijih atrakcija dubrovačkog staroga grada.


Krstarenje Elafitskim otocima (Kupite online)

U sklopu našeg glavnog izleta posjetite tri najljepša otoka Elafitskog otočja sa atraktivnim drvenim brodovima s ručkom i pićem uključenim u cijenu. Otoci su puni povijesnih ostataka, lokalnih atrakcija i predivnih plaža za opuštanje.


Piknik na otoku Supetru (Kupite online)

Posjetite otok Supetar smješten ispred Cavtata i opustite se na mirnim plažama okruženi netaknutom prirodom. Otok je uistinu odmaknut od gradske vreve često prepunog ljetnog Dubrovnika, a restoran I bar pružaju osvježenje i tradicionalne specijalitete.


Dubrovnik panorama

Adrianin glassboat je smješten u starom portu dubrovačke stare gradske jezgre. Od tamo svakodnevno isplovljava na 45-minutne panorame ispod dubrovačkih zidina, oko otoka Lokruma i najjužnijeg predjela Dubrovnika, Zlatnog Potoka, punog slavnih vila.


Noćna vožnja

Uz svu raznoliku dnevnu ponudu, Dubrovnik ima mnogo za ponuditi i noću, ponekad i više nego danju. Kada gradom ne vladaju visoke temperature, mnoga događanja se mogu održati i na otvorenome.Upravo zbog toga je večer najbolje vrijeme za posjet staroj gradskoj jezgri. Brojni restorani poput Amoreta ili Lokande nude vrhunsku ponudu, neovisno preferirate li mesna ili riblja jela. Noću, ...


Vjenčanja

Dubrovnik je sa svojim jedinstvenim ambijentom i ugođajem, među najromantičnijim gradovima Europe. Sa svojom rastućom ponudom i ljepotama staroga grada, Dubrovnik može konkurirati i Veneciji i Parizu. Posjetite „biser jadrana“ i vidjet ćete zašto kao i mnogi mladenci kojima smo sa našim brodovima pomogli imati nezaboravno vjenčanje.


Vatromet

Svakog ljeta, Dubrovačke ljetne igre se održavaju u i oko Dubrovnika. Ceremonija otvaranja se održava svake godine deseti srpnja sa tradicionalnim programom ispred crkve Sv. Vlaha kojem slijedi veliki vatromet. Rakete se lansiraju sa plutača usidrenih u moru ispred plaže Banje te se najljepši pogled na vatromet pruža sa mora točno ispod. Na našoj posebnoj vožnji Vam možemo pružiti upravo to.


Iznajmljivanje brodova

Svi naši brodovi se mogu unajmiti za privatne potrebe. Njihove različite veličine i kapaciteti osiguravaju da imamo pravi brod za Vaše potrebe. Kroz godine smo odradili brojne vrste dnevnih najmova i individualnih želja – od vjenčanja, transfera, zatvorenih izleta do tura za kupanje, panorama itd.

DUBROVNIK

18.0°C

Petak, 19.04.2019.

Max. 

18.3°C

Min. 

11.9°C

SUB 20.04.


19.6°C 13.2°C

NED 21.04.


17.3°C 13.0°C

PON 22.04.


16.7°C 13.1°C


Krstarenje Elafitskim otocima
(Kupite online)

Daily departures

Adriana Cavtat zadržava pravo izmjene i prilagodbe izleta vremenskim uvjetima i drugim situacijama bez prethodne najave

Copyright © Adriana Niko Miljas i sinovi d.o.o. Cavtat